Elintarvikkeet ovat yksi merkittävimmistä PFAS-yhdisteiden lähteistä, minkä vuoksi kysyntä yhdisteiden tutkimiseen erityisesti elintarvikkeista ja elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvista materiaaleista on kasvanut EU-alueella.

Ruokaviraston sivuilla kerrotaan, että Euroopan komission asetuksessa (EU) 2023/915 on asetettu enimmäismäärät PFAS-yhdisteiden osalta munille, kalastustuotteille ja simpukoille, naudan, sian, siipikarjan, lampaan ja riistaeläinten lihalle sekä muille vastaaville syötäville osille.

ALS Italian laboratorio on erikoistunut erityisesti PFAS-yhdisteiden tutkimiseen kyseisistä näytteistä ja olemme vuoden 2024 alussa täydentäneet valikoimaamme seuraavilla analyysikokonaisuuksilla:

Voit tutustua pakettien sisältämiin yhdisteisiin, määritysrajoihin ja muihin yksityiskohtiin yllä olevista linkeistä. Autamme myös oikean analyysipaketin valinnassa, mikäli näytematriisi ei sovi suoraan mihinkään yllä mainituista kategorioista. Säännöllisten tai suurien näyte-erien tapauksessa olethan yhteydessä meihin erikseen erillistä tarjousta varten.

Pyydä tarjous!

Autamme mielellämme sopivan PFAS-analytiikan valinnassa. Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Voit nopeuttaa tarjouspyynnön käsittelyä jättämällä mahdollisimman tarkat tiedot projektisi yksityiskohdista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.