Laboratorioalan johtava ALS Solutions -asiakasportaalimme tarjoaa yritysasiakkaillemme mahdollisuuden muun muassa kirjata näytteitä nopeasti sähköisesti, tarkastella tuloksia heti niiden valmistuttua sekä hallinnoida omia tietoja tehokkaasti. Järjestelmämme kehittyy jatkuvasti ja uusia toimintoja lisätään portaaliin vaiheittain.

Lue lisää ALS Solutionista tästä » 

Kirjaudu sisään ALS Solutions -järjestelmään tästä »

Aktivoi ALS Solutions -järjestelmä käyttöön

ALS Solutions -järjestelmään voivat kirjautua kaikki olemassa olevat asiakkaamme, jotka ovat aktivoineet ALS Solutions -järjestelmän käyttöönsä. Ennen aktivointia asiakkaamme johtotason henkilön täytyy hyväksyä palvelumme käyttöehdot. Sopimuksen allekirjoittaneella henkilöllä on oikeus hallinnoida ja luoda pääkäyttäjiä, joilla on oikeus edelleen luoda uusia käyttäjiä sekä määrittää oikeudet, joihin uusilla luoduilla käyttäjillä on pääsy.

Allekirjoitettu käyttöehtolomake toimitetaan sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakaspalvelu.hki@alsglobal.com.

Kun olemme käsitelleet ja arkistoineet käyttöehtolomakkeen lähetämme sähköpostitse järjestelmän aktivointilinkin pääkäyttäjälle.

Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan, että ALS Solutions -asiakasportaali voi sisältää asiakasyritystemme arkaluontoisia tietoja, minkä vuoksi asiakkaidemme on viipymättä ilmoitettava meille, mikäli jokin käyttäjä tulee poistaa järjestelmästä esimerkiksi työsuhteen päättymisen takia. Pääkäyttäjillä on myös mahdollisuus poistaa käyttöoikeuksia järjestelmään yrityksen sisäisesti.

Ottamalla ALS Solutions -järjestelmän käyttöön asiakkaamme hyväksyy, että tallennamme asiakkaan antamat tiedot ja joissakin tapauksissa voimme jakaa näitä tietoja asiakasyrityksen sisällä ja/tai asiakkaan pyynnöstä ulkoisten toimijoiden kanssa.

Mikäli tarvitsette näistä käyttöehdoista poikkeavaa oletusasetusta järjestelmän tietojen pääsyoikeuksiin, olettehan yhteydessä meihin.

Käyttöehtolomakkeen löydätte tästä »

Kysyttävää ALS Solutions -järjestelmästä?

Alla olevalla lomakkeella voitte jättää yhteydenottopyynnön ja kerromme ALS Solutions asiakasportaalista sekä käyttöönotosta tarkemmin. Voitte jättää lomakkeella myös koulutuspyynnön, jolloin sovimme koulutustilaisuudesta yrityksenne kanssa tarkemmin.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.