Tämä tietosuojapolitiikka määrittelee sen, miten keräämme ja käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi ja oikeuksiasi. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä liittyen tietojen koskemattomuuteen ja suojaukseen. Yhteystietomme löytyvät tämän dokumentin lopusta.

ALS:n täytyy käsitellä henkilötietoja nykyisen tietosuojapolitiikan mukaisesti, jotta täytämme velvollisuutemme henkilöstöä, asiakkaita ja toimittajia kohtaan. Teemme tämän yksityisyyttäsi kunnioittaen.

 

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Voit suorasti tai epäsuorasti antaa meille tietoja, kuten esimerkiksi:

 • Henkilö- ja yhteystietosi: Nimi, toimitus- ja laskutusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.

Online-palveluidemme käytön avulla voimme kerätä sinusta alla olevia tietoja:

 • Henkilö- ja yhteystietosi: Nimi, toimitus- ja laskutusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.
 • Tietoja tuotteista ja palveluista: Esim. tietoja tilatuista tuotteista/palveluista.
 • Historiatiedot: Tilaushistoriasi sekä maksu- ja luottotietosi.
 • Muut tiliasetukset: Esim. kieli- ja valuutta-asetuksesi ja valitsemasi analyysitulosten tiedostomuoto.

Henkilö- ja yhteystiedot sekä tiedot tilatuista tuotteista/palveluista ja taloustiedot ovat yleensä tarpeellisia, jotta voi aloittaa liikesuhteen ALS:n kanssa.  Muita tietoja kerätään yleisesti muita tarkoituksia varten, lue lisää alta.

 

Mitä teemme tiedoillasi?

Tietojasi käytetään palveluidemme toteuttamiseen ja parantamiseen sekä täyttääksemme ALS:n ja asiakkaiden väliset sopimukset. Käsittelemme henkilötietojasi alla esitettyjen oikeudellisien perusteluiden mukaisesti.

Käsittelyn tarkoitus 
 
Oikeudellinen peruste
("miksi käsittely on tarpeellinen")
Automatisoitu
(kyllä/ei)
Vahvistaa henkilöllisyytesi sekä henkilö- ja yhteystietosi. Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Ei
Hallinnoida maksujasi ja liikesuhdettamme, esim. täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan ja tarjotaksemme ALS:ltä pyydettyjä tietoja, tuotteita ja palveluita. Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Ei
Selvittää mitä maksutapoja voimme tarjota sinulle, esim. sisäisin tai ulkoisin luottoluokituksin. Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan ja noudattaaksemme sovellettavia oikeudellisia velvoitteita. Ei
Varmistaa, että sisältö / tiedot esitetään tehokkaasti ja sinulle sopivalla tavalla. Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. Ei
Estää palvelujemme väärinkäyttöä ja säilyttää palveluidemme turvallisuus. Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan ja noudattaaksemme sovellettavia oikeudellisia velvoitteita. Kyllä
Palveluidemme ja yleisen liiketoimintamme kehittäminen, kuten luottoriskimallien parantaminen petosten minimoimiseksi, uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen. Muut perustellut syyt. Ei
Noudattaa voimassa olevia lakisääteisiä velvoitteita, kuten kirjanpitoon ja akkreditointiin liittyviä velvoitteita. Noudattaaksemme sovellettavia oikeudellisia velvoitteita. Ei

 

Viestintä kanssasi

Voimme käyttää henkilötietojasi tiedottaaksemme sinulle palveluidemme käytöstä ja suorittaaksemme asiakaskyselyitä sähköisissä kanavissa ja / tai puhelimitse. Jos et halua saada tällaisia tiedotteita, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

 

Kenelle voimme jakaa tietojasi?

Voimme siirtää tai jakaa tietojasi joidenkin kolmansien osapuolien kanssa alla olevan mukaisesti. ALS takaa, että kaikki kohtuulliset oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset velvollisuudet täyttyvät, jotta voimme varmistaa, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojaustasolla kaikissa tapauksissa liittyen tietojen siirtoon tai jakamiseen.

 • ALS:n toimittajat ja alihankkijat

  Voimme jakaa henkilötietosi toimittajien tai alihankkijoiden kanssa sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi sinua kohtaan tai muuhun tarkoitukseen, joka on mainittu tässä tietosuojapolitiikassa.

 • Viranomaiset

  Voimme jakaa tiettyjä tietoja viranomaisten, kuten lainvalvontaviranomaisten, verovirastojen tai muiden viranomaisten kanssa, joille meillä on velvollisuus jakaa tietoja lain noudattamiseksi.

 

Mitä sinun tiedoillasi ei tehdä?

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

 

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

ALS pyrkii aina käsittelemään tietojasi EU/Eta -alueella. Tietoja voidaan kuitenkin erityistarkoituksissa siirtää tai tallentaa EU/Eta – alueen ulkopuolella ALS:n yksikön tai toimittajan/alihankkijan toimesta. Näissä tapauksissa suojaamme tietojasi ja teemme kaikki kohtuulliset oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisella tavalla ja riittävällä suojatasolla, joka on verrattavissa EU/Eta –alueella tarjottavaan suojaustasoon.

 

Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi?

ALS säilyttää henkilötietosi niin kauan kuin se on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi kanssasi ja / tai niin kauan kuin voimassa olevat lait tai säännöt velvoittavat meidät säilyttämään niitä.

 

Oikeutesi tietojen saantiin, korjaukseen ja poistamiseen

 • Oikeus tietojen saantiin

  Voit pyytää kopiota henkilökohtaisista tiedoistasi ja korjata kaikkia tietoja, mitä ALS tallentaa sinusta. Tämä palvelu on maksuton.

 • Oikeus tietojen korjaamiseen

  Sinulla on oikeus korjata virheellistä tai epätäydellistä tietoa sinusta.

 • Oikeus poistaa (“oikeus tulla unohdetuksi”)

  Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista sillä edellytyksellä, että tällaisia tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jonka vuoksi ne on kerätty. On kuitenkin olemassa lakisääteisiä velvoitteita, jotka voivat estää meitä poistamasta tiettyjä tietoja. Tällaiset velvoitteet ovat pakollisia sovellettavan lain ja / tai voimassa olevien oikeudellisten sopimusten mukaisesti. Näissä tapauksissa ALS estää tiedot kaikelta muulta käytöltä, lukuun ottamatta oikeudellisia tarkoituksia, joita varten olemme velvollisia tietoja säilyttämään.

 

Evästeet ja seurantatekniikat

ALS käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tarjotaksemme räätälöityjä ratkaisuja verkkopalveluiden käyttäjille.

 

Ota meihin yhteyttä

ALS Finland Oy
Ruosilankuja 3 A 
00390 Helsinki 
Finland
Asiakaspalvelu: +358 10 470 1200
E-mail: asiakaspalvelu.hki@alsglobal.com