ALS Scandinavia tarjoaa laajan valikoiman isotooppianalyyseja. Tarjoamme isotooppimäärityksiä kahdella eri korkean resoluution ICP-MS-tekniikalla: korkean resoluution ICP-MS-tekniikalla (ICP-SFMS) ja multikollektori-ICP-MS-tekniikalla (MC-ICP-SFMS).

ALS Scandinavialla on yli vuosikymmenen kokemus isotooppianalyyseista, stabiili-isotooppi testauksesta sekä kaupallisen testauksen yhdistämisestä omaan tutkimukseemme, ja olemmekin ehdottomasti yksi johtavia isotooppisuhteiden testaajia. ALS Scandinavia on ainoa kaupallinen isotooppilaboratorio, joka tarjoaa isotooppisuhdeanalyyseja raskaista stabiileista alkuaineista, kuten Si, Fe, Cu, Zn ja Mo.

Tietyn alkuaineen isotooppikoostumusta voidaan käyttää sormenjälkenä, joka antaa arvokasta tietoa prosesseista, jotka alkuaine on läpikäynyt. Isotooppikoostumus vaihtelee ja siihen vaikuttaa muun muassa alkuaineen alkuperä, sää, biologiset ja biokemialliset prosessit tai materiaalin geologinen ikä. Tästä syystä isotooppianalyyseja hyödynnetään monissa sovelluksissa, kuten esimerkiksi geologiassa, geokronologiassa ja alkuperätutkimuksissa sekä saasteiden ja altistumislähteiden jäljittämisessä. 

Myyntimme antaa mielellään lisätietoja tarjoamastamme isotooppianalytiikasta. Voitte olla meihin yhteydessä myös viereisellä yhteydenottolomakkeella.