isotooppianalyysit

ISOTOOPPIANALYYSIT

ALS Scandinavia tarjoaa laajan valikoiman isotooppianalyyseja. Tarjoamme isotooppimäärityksiä kahdella eri korkean resoluution ICP-MS-tekniikalla: korkean resoluution ICP-MS-tekniikalla (ICP-SFMS) ja multikollektori-ICP-MS-tekniikalla (MC-ICP-SFMS).
 
ALS Scandinavialla on yli vuosikymmenen kokemus isotooppianalyyseista, stabiili-isotooppi testauksesta sekä kaupallisen testauksen yhdistämisestä omaan tutkimukseemme, ja olemmekin ehdottomasti yksi johtavia isotooppisuhteiden testaajia. ALS Scandinavia on ainoa kaupallinen isotooppilaboratorio, joka tarjoaa isotooppisuhdeanalyyseja raskaista stabiileista alkuaineista, kuten Si, Fe, Cu, Zn ja Mo.
 
Tietyn alkuaineen isotooppikoostumusta voidaan käyttää sormenjälkenä, joka antaa arvokasta tietoa prosesseista, jotka alkuaine on läpikäynyt. Isotooppikoostumus vaihtelee ja siihen vaikuttaa muun muassa alkuaineen alkuperä, sää, biologiset ja biokemialliset prosessit tai materiaalin geologinen ikä. Tästä syystä isotooppianalyyseja hyödynnetään monissa sovelluksissa, kuten esimerkiksi geologiassa, geokronologiassa ja alkuperätutkimuksissa sekä saasteiden ja altistumislähteiden jäljittämisessä. 
Katso tarkemmat tiedot analyysipaketeistamme tai ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.

Analyysipaketit

Huomioittehan, että alla olevat hinnat ovat voimassa yksittäisten näytteiden tilauksille. Mikäli tilauksenne koskee näyte-eriä ja/tai jatkuvia projekteja, voitte ottaa meihin yhteyttä erillistä tarjousta varten.
 
 

Mitä hinta sisältää?

Perusanalyysipaketit sisältävät tavalliset näytteen esikäsittelytekniikat, laimentamisen ja isotooppianalyysin ICP-SFMS-tekniikalla. Huippuluokan analyysipakettimme sisältävät tyypillisesti räätälöidyn näytteen esikäsittelyn; matriisin poiston ja analyyttien esikonsentroinnin sekä saannon ja puhdistuksen todentamisen useilla ICP-SFMS-analyyseilla ja lopuksi isotooppianalyysin MC-ICP-MS-tekniikalla. Tarjoamme myös vaihtoehtoisia analyysipaketteja asiakkaille, joilla on valmiudet tuottaa valmiiksi puhdistettuja liuoksia lopullista analyysia varten.
 
Hinnat ovat voimassa yksittäisten näytteiden tilauksille ja alennuksia voidaan tarjota näyte-eriin ja jatkuviin projekteihin. Ottakaa ystävällisesti yhteyttä ALS Scandinaviaan lisätietoja varten.