Uusi asiakasportaalimme, ALS Solutions, on osa tavoitteitamme digitalisoida palveluja ja koota asiakkaan kannalta keskeiset toiminnot yhteen paikkaan. Uusi asiakasportaalimme tulee korvaamaan vanhan ALS Online -portaalin. ALS Solutions -järjestelmä on ollut laajalti käytössä Life Science -puolella globaalisti. Järjestelmä on kehitetty asiakkaidemme kanssa yhteistyössä.

ALS Solutions -järjestelmästä kaikki palvelumme löytyvät yhdestä paikasta:

 • Analyysitilaukset
  • Digitaaliset analyysitilaukset
  • Tilausten ja suunnitelmien tarkastelu
  • Etikettien ja näytelähetteiden tulostus
  • Asiakastoimistojen ja tilausnumeroiden määrittäminen
 • Tulokset
  • Tilausten tila
  • Tulosten ja alustavien tulosten tarkastelu
  • Omien raja-arvojen luominen ja asettaminen
  • Tulosten trendien tarkastelu
  • Tulosten vienti Excel-muodossa
 • Laskut
 • Projektitietojen rajoittaminen luottamuksellisiksi

Lue lisää ALS Solutions -järjestelmän käyttöönotosta tästä »

Kirjaudu uuteen ALS Solutions järjestelmään tästä »

 

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti

Kehitämme ALS Solutions -asiakasportaalia jatkuvasti ja uskomme, että portaali on asiakkaillemme luonnollinen paikka muun muassa tilata analyyseja, osallistua webinaareihin, koulutuksiin ja löytää ohjeita.

Mielipiteesi on meille tärkeä! Ota järjestelmä käyttöön jo tänään ja anna meille palautetta.

 

Laboratorioalan johtava asiakasrajapinta

ALS Solutions -asiakasportaalimme on laboratorioalan johtava asiakasjärjestelmä, joka kokoaa asiakkaidemme keskeiset tiedot yhteen paikkaan. Järjestelmä on ollut laajalti käytössä Life Science -puolellamme ja olemme tuoneet sen myös pohjoismaisten yksiköidemme käyttöön.

Nopea näytteiden kirjaus - ilman paperisia lähetteitä

ALS Solutions -järjestelmässä asiakkaamme voivat kirjata näytteet nopeasti ja helposti digitaaliseksi tilaukseksi, jolloin paperiset näytelähetteet jäävät historiaan. Järjestelmä ohjaa kirjauksen jokaisessa vaiheessa ja varmistaa, että kaikki tarpeelliset tiedot tulevat kirjatuiksi. Järjestelmästä on mahdollista luoda ja tulostaa etiketit näytteille sekä tarvittaessa myös perinteinen näytelähete.

Helppo tulosten seuranta

ALS Solutions helpottaa tulosten tarkastelua ja ilmoittaa valmistuneista tuloksista asiakkaan valitsemin aikavälein. Järjestelmästä on mahdollista tarkastella alustavia tuloksia sekä viedä tietoja digitaalisessa, asiakkaan valitsemassa muodossa tallennettavaksi ulkoisiin järjestelmiin ja edelleen käsiteltäväksi. Järjestelmään on myös mahdollista asettaa tuloksille esimerkiksi seurantaprojekteja helpottavia raja-arvoja, joiden ylityksistä järjestelmämme huomauttaa automaattisesti.

Hallitse tietoja turvallisesti

ALS Solutions vie myös käyttäjien hallinnan uudelle tasolle ja varmistaa tietojen turvallisen hallinnan projektin jokaisessa vaiheessa. Asiakkaidemme on mahdollista rajata salassapidettäviä tuloksia ainoastaan kyseiseen projektiin valtuutetuille käyttäjille sekä poistaa ja lisätä oikeuksia käyttäjille parhaalla katsomallaan tavalla.

Ole mukana kehityksessä

ALS Solutions on yksi suurimmista projekteistamme koskaan ja haluamme kehittää siitä mahdollisimman hyvin asiakkaitamme palvelevan. Järjestelmä tulee saamaan tulevien vuosien aikana lukuisia uusia ominaisuuksia ja päivityksiä, joten suosittelemme järjestelmän käyttöönottoa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin asiakkaamme voivat antaa palautetta ja vaikuttaa järjestelmän kehityssuuntaan.

ALS Solutions sisältää näiden toimintojen lisäksi lukuisia muita asiakkaidemme arkea helpottavia toimintoja ja kokoaa paljon hyödyllistä tietoa sekä dokumentteja helposti saataville.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.