ALS Finland Oy lähettää näyteastioita vain niille näytteille, jotka analysoidaan laboratoriossamme. Tavalliset näyteastiat ovat maksuttomia muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta (mahdollinen hinta löytyy näyteastian kohdalta). Analyysikohtaiset näytemäärät ja näyteastiat voi tarkistaa esitteistämme vesinäytteille ja  kiinteille näytteille (maa, sedimentti ja jäte) sekä rakennusmateriaalinäytteille​.

Näyteastioita lähetetään maksutta ympäri Suomea noin 7-10 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanotosta. Nopeammista toimituksista veloitamme alla olevan hinnaston mukaisesti. Hinnat sisältävät näyteastioiden keräilyn ja pakkauksen näytepisteittäin ja pikakuljetuksen. Kaikkiin toimipaikkoihin pikakuljetus ei ole kuitenkaan aina mahdollinen, joten varmistathan tämän tarvittaessa etukäteen asiakaspalvelustamme.

Näyteastioiden itsepalvelunouto toimistoltamme on aina ilmaista toimiston aukioloaikojen puitteissa. Tällöin näyteastiat kerätään ja pakataan itse hyllystä näytepisteittäin tai noudetaan varastolta valmiita valmistajan pakkaamia laatikoita. Jos näyteastiat halutaan keräiltävän ja pakattavan valmiiksi näytepisteittäin ennen niiden noutoa toimistoltamme, veloitamme palvelusta alla olevan hinnaston mukaisesti.

Toimitusvaihtoehdot   Hinta (0 % ALV)
7-10 arkipäivää Veloituksetta
5-6 arkipäivää 18,30 € / kolli
3-4 arkipäivää 30,40 € /kolli
2 arkipäivää * 48,60 € / kolli
1 arkipäivä ** 48,60 € / kolli

* Toimituksesta sovittava aina etukäteen.
** Vain noudettaessa paikan päältä, toimituksesta sovittava aina etukäteen.
Huom! Isot toimituserät ja lavatoimitukset sovitaan aina erikseen toimitusajan ja hinnoittelun osalta. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa ja ALS Finland Oy varaa oikeuden muuttaa hinnoittelua tiedottamalla siitä etukäteen. ALS Finland Oy ei vastaa kuljetusyhtiöistä johtuvista mahdollisista viivästymisistä ja niiden aiheuttamista kustannuksista.