Olemme kehittäneet yhdessä ALSin Pohjoismaiden yksiköiden kanssa uuden ALS-brändätyn Rilsan-pussin kiinteitä näytteitä varten. Uusi pussi on kooltaan pienempi ja siinä on valmiiksi kentät näytetiedoille.

Pussissa on myös asiakkaidemme työtä helpottamaan maksimitäyttöviiva, joka avustaa ottamaan suunnilleen 600 g kuivaa maa-ainesta. ALS Finlandin näytevalikoimalla merkkiviivaan asti täyttämällä kuivahkon matriisin osalta määrä riittää yhteensä esim. metalli- öljyhiilivety-ja PAH-analyyseihin.

Täyttöviiva on lisätty ohjaamaan maltillisen näytemäärän toimittamista, mikä edesauttaa laboratoriossa edustavan analyysinäytteen koostamista. Ympäristönäkökulmat huomioiden pienemmät näytemäärät vähentävät päästöjä sekä energiankulutusta kuljetuksen, säilytyksen ja hävityksen osalta. Suositusnäytemäärät sisältäen tarvittavan määrän uusinta-analyysiin/tulosten tarkistukseen löytyvät tarjouksilta ja kotisivujemme analyysihaulla.

Vastaanottomme avustaa kaikissa näytemääriin liittyvissä kysymyksissä (+358 10 470 1202 tai vastaanotto.hki@alsglobal.com).

Pusseja voi tilata sähköpostitse vastaanotostamme sekä kotisivujemme kautta tai tulla noutamaan toimistoltamme aukioloaikojemme puitteissa. Pusseja voi tilata kappaleittain tai 100 pussin nipuissa.