ALS Solutions -asiakasportaalimme on päivittynyt. Asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta olemme kehittäneet palvelua helppokäyttöisempään suuntaan. Olemme tehneet muutoksia muun muassa näytteiden kirjaukseen ja analyysihakuun.

13.9. alkaen asiakkaillamme on mahdollisuus tehdä analyysitilauksia ALS Solutionsin kautta toimistollamme. Asennamme toimistollemme asiakaskäyttöön päätteen, jolla asiakkaiden on mahdollista käyttää ALS Solutions -asiakasportaaliamme.

ALS Solutions on suunniteltu toimimaan myös mobiililaitteilla, joten voit kirjata näytteet helposti myös kentällä ennen näytteiden toimitusta esimerkiksi omalla tabletilla.


Kirjaa näytteet entistä sujuvammin!

Analyysien valintanäkymä on saanut uudistetun ulkoasun. Uusi näkymä mahdollistaa entistä nopeamman näytteiden kirjauksen ja helpomman analyysien tarkastelun sekä haun.

Analyysit on jaoteltu kolmeen eri kategoriaan:

  1. Analyysit projektitarjoukselta
  2. Analyysit puitesopimustarjoukselta
  3. Analyysit yleiseltä analyysilistalta

Kategorioiden avulla analyysit on helppo rajata esimerkiksi ainoastaan halutun projektin mukaan. Suodatetusta listauksesta on helppo tarkastella analyysien yksityiskohtaisia tietoja, kuten määritettäviä parametreja, määritysrajoja, yksiköitä ja CAS-numeroita. Analyyseja on myös mahdollista hakea yhdisteen perusteella.

Voit lukea tarkemmat ohjeet uusien toimintojen käyttöön kirjautumalla ALS Solutions -asiakasportaaliin


Tutustu asiakasportaaliimme tarkemmin!

Mikäli ALS Solutions -järjestelmä ei ole vielä tuttu, autamme mielellämme alkuun ALS Solutions -asiakasportaalin käyttöönotossa. Löydät paljon hyödyllistä tietoa järjestelmästä ja sen käyttöönotosta seuraavista linkeistä:

Lue lisää ALS Solutions -asiakasportaalista » 
Ota ALS Solutions käyttöön »
Kirjaudu ALS Solutions -asiakasportaaliin » 


Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme ALS Solutions -järjestelmään liittyvissä kysymyksissä ja aktivoinnissa.

Puh: +358 10 470 1200
Email: asiakaspalvelu.hki@alsglobal.com