Vuosi 2023 lähestyy loppuaan ja haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta.

Kasvumme on jatkunut kuluneena vuonna vahvana niin pohjoismaissa kuin Euroopassa. Euroopassa työllistimme noin 800 uutta osaajaa. Kasvun myötä olemme päässeet kehittämään myös paikallista laboratoriotoimintaamme asbesti- ja haitta-aineyksikkö AHA-LABin toimintojen keskittyessä lähelle ympäristöpuolen yksikköämme.

Olemme myös iloisia, että asiakkaamme ovat löytäneet ALS Solutions -verkkopalvelun, jonka päivitetyistä toiminnoista olemme saaneet paljon kannustavaa palautetta. Jatkamme palvelun kehittämistä myös tulevana vuonna entistä paremmin asiakkaitamme palvelevaksi. Mikäli tunnukset palveluun vielä puuttuvat, löytyvät ohjeet palvelun käyttöönottoon täältä.


Joululahjamme

Olemme jatkaneet kuluneena vuonna pitkäjänteistä ympäristö- ja ilmastotyötä saavuttaaksemme ilmastoraportissamme linjatut tavoitteet. Olemme muun muassa onnistuneet pienentämään lähetettäviä näytemääriä kehittämällä analyysimenetelmiämme ja kompensoineet näytekuljetuksista aiheutuvia päästöjä.

Tukeaksemme ympäristö-, vastuullisuus- ja ilmastotyötämme olemme päättäneet lahjoittaa ALS Finlandin joulumuistamisiin käytettävät varat WWF:n joulukeräykseen. Joululahjoituksella olemme mukana tukemassa WWF:n työtä luontokadon pysäyttämiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Voit lukea lisää lahjoituskohteestamme tästä »

Toivotamme rentouttavaa joulunaikaa ja mukavaa uutta vuotta 2024!

Ystävällisin terveisin
ALS Finlandin henkilökunta