Olemme iloisia voidessamme kertoa, että 27. elokuuta 2021 ALS Finland Oy on hankkinut suomalaisen AHA-LAB Oy:n koko osakekannan. Hankinnan myötä pystymme tarjoamaan erittäin nopeita ja akkreditoituja pika-analyysejä asbestinäytteille.

AHA-LAB on erikoistunut tarjoamaan rakennus-, ilma- ja pintapölynäytteiden asbestianalytiikkaa erittäin lyhyin analyysiajoin. Lisäksi laboratorio tarjoaa pöly- sekä mineraalikuitumäärityksiä. AHA-LABin nopeus ja joustavat analyysit täydentävät erinomaisesti ALS Finlandin nykyistä analyysivalikoimaa. Olemme varmoja, että hankinnasta on hyötyä sekä nykyiselle omille että AHA-LABin asiakkaille entistä nopeampien asbestianalyysien sekä entistä laajemman analyysivalikoiman muodossa. 

AHA-LAB tarjoaa asbestianalytiikkaa rakennus- ja ilmanäytteille akkreditoituna ISO 17025 standardin mukaisesti. Lisäksi laboratorio on Ruokaviraston terveydensuojelulain nojalla hyväksymä asumisterveyslaboratorio.

AHA-LAB jatkaa toimintaansa normaalisti Helsingin yliopiston kemian osaston tiloissa Chemicumissa. Kokenut ja asiantunteva henkilöstö sekä nykyinen johto jatkavat laboratorion toimintaa.

Lisätietoa löydätte AHA-LABin verkkosivuilta.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään hankintaan liittyvissä kysymyksissä.

E-mail: asiakaspalvelu.hki@alsglobal.com
Puhelin: +358 10 470 1200