Viimeisimmät uutiset - Ympäristö

Tee analyysitilaukset helposti netissä ja voita elokuvalippupaketti!

20.6.2017

ALS on kehittänyt uuden sähköisen analyysitilaustoiminnon, joka on käytettävissä ALS Online-palvelussamme. Sinun tarvitsee vain kirjautua Online-palveluun ja voit tehdä nopeasti ja vaivattomasti analyysitilauksesi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella perinteisen paperisen tilauslomakkeen sijasta.

Online-palvelua ja sähköistä analyysitilausta voivat käyttää kaikki asiakkaat, joille on luotu oma asiakastili ja jotka ovat hyväksyneet Online-palvelun käyttöehdot. Analyysitilauksien lisäksi palvelussa on mahdollista nähdä asiakastilille kirjatut analyysitulokset reaaliajassa. Jos sinulla ei ole vielä omaa asiakastiliä, voit luoda sen tästä.

Sähköinen analyysitilaus eli Online-tilaus kannattaa ottaa käyttöön mahdollisimman pian, sillä palkitsemme heinäkuussa kolme eniten Online-tilauksia tehnyttä asiakasta Finnkinon elokuvalippupaketilla!  

Kuinka Online-tilaus toimii käytännössä?

1. Kirjaudu palveluun ja aloita tilauksen teko valitsemalla ylävalikosta Tilaus ja Luo uusi tilaus. Järjestelmä syöttää Online-tilaukseen automaattisesti asiakastilille valmiiksi tallennetut tiedot, kuten yhteystiedot ja laskutusosoitteen. Sinun tarvitsee täyttää vain tilausta koskevat viitteet (esim. projekti- ja tarjousnumero), syöttää tilausvahvistuksen ja raportin vastaanottajat ja valita valikosta haluamasi analyysiaika.

2. Näytteiden tiedot –kohdassa voit valita näytematriisin ja -tyypin, kirjata näytteiden nimet, näytteenottopäivämäärät ja muut näytetiedot sekä valita haluamasi analyysit analyysilistasta.

3. Lopuksi tarkista vielä tilauksen tiedot Tilauksen vahvistus –sivulta. Kun tilaus on lähetetty, järjestelmä antaa tilauksellesi referenssinumeron. Voit joko tulostaa vahvistussivun tai kirjoittaa käsin referenssinumeron paperille ja pakata näytteiden kanssa samaan lähetyslaatikkoon. Tämän numeron avulla ALS osaa näytteet vastaanotettuaan yhdistää ne oikeaan tilaukseen. Tilauksesta lähetetään myös automaattisesti sähköposti ALS:n asiakaspalveluun eikä erillistä ilmoitusta tarvitse enää lähettää.

4. Voit myös luoda ja tallentaa tilauksien luonnoksia valmiiksi, jolloin ne ovat helposti käytettävissä myöhempää käyttöä varten.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään palvelua koskeviin kysymyksiin ja antaa tarvittaessa neuvoja palvelun käytöstä. Parannamme myös jatkuvasti palvelun sisältöä ja ominaisuuksia ja otamme mielellämme vastaan myös palautetta ja kehitysehdotuksia.