Viimeisimmät uutiset - Ympäristö

Oletko jo käyttänyt ALS:n uutta Online-tilausta? Kokeile nyt ja voita S-ryhmän lahjakortti!

31.7.2017

ALS:n sähköinen analyysitilaus eli Online-tilaus on nopea ja helppo tapa tehdä analyysitilaukset. Kokeile Online-tilausta viimeistään nyt, sillä palkitsemme kolme eniten Online-tilauksia elokuussa tehnyttä asiakasta S-ryhmän lahjakorteilla!

Tarjoamme myös näytteisiin liimattavia viivakoodillisia Online-tarraetikettejä, jotka helpottavat näytteiden merkitsemistä näytteenottokohteessa. Online-etiketit sisältävät valmiiksi painetun yksilöllisen viivakoodin ja sarjanumeron, jonka avulla näyte voidaan tunnistaa ALS:llä eikä näytenimeä tai muita näytetietoja tarvitse enää merkitä näytteeseen. Kun näytteelle tehdään sähköinen analyysitilaus Online-palvelussa, viivakoodi joko skannataan viivakoodiskannerilla tai kirjoitetaan etiketin sarjanumero viivakoodi-sarakkeeseen. Muille riveille täytetään normaalisti ne näytteen tiedot (näytenimi, näytteenottopäivämäärä jne.), jotka halutaan näkyviin analyysiraporttiin. Online-etikettejä voi tilata kotisivuiltamme tai asiakaspalvelustamme.

Online-palveluun voit kirjautua henkilökohtaisella asiakastililläsi.  Jos asiakastili vielä puuttuu, voit luoda sen tästä. Jos tarvitset lisätietoa tai neuvoja palvelun käyttöön liittyen, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.