Viimeisimmät uutiset - Ympäristö

Näyteastioiden uudistuneet toimitusajat ja -hinnat

8.6.2017

Heinäkuun alusta alkaen otamme käyttöön uudistuneet näyteastioiden toimitusajat ja -hinnat. Näyteastiat ja niiden toimitus on edelleen ilmaista, mutta palvelun laadun parantamiseksi ja lisäpalveluiden lisääntyneen kysynnän myötä olemme lisänneet valikoimiimme useampia toimitusvaihtoehtoja.

Näin asiakkaamme voivat aina valita tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan palvelun ja me voimme puolestamme tarjota entistä parempaa palvelua myös kiireellisissä näyteastiatoimituksissa. Lisätietoa toimitusvaihtoehdoista ja hinnaston löydät tästä.

Muistathan, että näyteastioita voi tilata kätevästi myös kotisivujemme kautta. Näyteastioita kannattaa tilata esim. pieni varasto omiin tiloihin säilytettäväksi, jolloin näyteastiat ovat aina nopeasti saatavilla myös kiireellisiä näytteenottotilanteita varten. Analyysikohtaiset näytemäärät ja näyteastiat voit tarkistaa esitteistämme vesinäytteille ja kiinteille näytteille (maa, sedimentti ja jäte) sekä rakennusmateriaalinäytteille​. Lisäksi asiakaspalvelumme antaa mielellään neuvoja oikeiden näyteastioiden ja -määrien valintaan.