Viimeisimmät uutiset

Tarjouskampanja: ALS:n yhdistelmäpaketti Envipack 8:ssa työpäivässä 225 € hintaan!

6.9.2017

Envipack on ALS Finland Oy:n yhdistelmäpaketti ympäristönäytteille, kuten vesi-, maa-, sedimentti- ja lietenäytteille. Envipack-analyysipaketissa määritetään yhteensä n. 150 alkuainetta tai yhdistettä kvantitatiivisesti ja paketti sisältää yleisimmät raskasmetallit, mineraaliöljyt C10-C40 ja alifaatit C5-C10, PAH- ja PCB-yhdisteet, BTEX-ja VOC-yhdisteet , fenolit, torjunta-aineet sekä kloorifenolit ja –bentseenit. 

Vuoden 2017 loppuun asti ALS:lla on Envipack-tarjouskampanja, jossa Envipack-paketin normaalia analysointiaikaa on lyhennetty kahdeksaan työpäivään ja paketin hinta on vain 225 €*!

Envipackin kaikki analyysit ovat akkreditoituja ja analyysien määritysrajat täyttävät Suomen lainsäädännön vaatimukset. Kaikkien parametrien analyysitulokset ovat täysin vertailukelpoisia yksittäisanalyysien kanssa. Envipack ei siis ole ns. screening-analyysi vaan yhdistelmä useita yksittäisiä analyyseja kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimitusajalla. Lisätietoja Envipack-analyysipaketistamme vesinäytteille ja maa, sedimentti- ja lietenäytteille löydät kotisivuiltamme.

Jos tarvitset lisätietoa analyyseistamme tai sinulla on tarve erilaisiin yhdistelmäpaketteihin, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntitiimiimme.

*Hinta sis. 0 % ALV. Näytteen koostumus voi vaatia erikoisesikäsittelyä, josta voi aiheutua lisäkuluja; ilmoitamme näistä asiakkaalle kuitenkin aina etukäteen.