Viimeisimmät uutiset

ALS tarjoaa myös 1 vrk pika-analyyseja maanäytteille!

29.9.2017

Voimme iloksenne ilmoittaa, että ALS:lta saa jatkossa myös 1 vrk erikoispika-analyyseja maanäytteiden metalli-, öljyhiilivety C10-C40, PAH-, PCB- ja hehkutushäviöanalyyseille. Kun näytteet toimitetaan Helsingin toimistoomme arkisin klo 15.30 mennessä, kuljetamme näytteet saman illan aikana Ruotsiin Tukholman laboratorioomme.

Analyysit aloitetaan yön aikana ja tulokset valmistuvat seuraavan työpäivän aikana, jolloin ne voidaan raportoida asiakkaalle viimeistään klo 16 mennessä.

Myyntitiimimme antaa mielellään lisätietoa 1 vrk pika-analyyseista ja niiden hinnoista. Kun taas olet toimittamassa meille näytteitä 1 vrk analyyseihin, pyydämme ilmoittamaan näytteiden lukumäärän ja halutut analyysit etukäteen asiakaspalveluumme. Saman päivän näytetoimituksissa ilmoitukset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse klo 15 mennessä, mutta näytteitä otamme kuitenkin vastaan aina klo 15:30 asti.

Kehitämme 1 vrk pika-analyysivalikoimaamme jatkuvasti ja mm. VOC-analyysi on tarkoitus lisätä valikoimaan vielä tämän syksyn aikana. Tiedotamme aina uusista 1 vrk pika-analyyseista sitä mukaan, kun ne ovat lisätty valikoimaamme.

Tarvitsetko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä:

Puhelin: +358 10 470 1200 (asiakaspalvelu) tai +358 10 470 1207 (myynti)
Sähköposti: asiakaspalvelu.hki@alsglobal.com