Viimeisimmät uutiset

ALS Finland tekee työtä ympäristön hyväksi

9.1.2020

Me ALS Finlandilla teemme ylpeänä lakkaamatta toimia, jotta maailma olisi yhä turvallisempi paikka. Pyrimme jatkuvasti pienentämään jätemääriämme ja käyttämään resurssejamme kestävällä tavalla.

ALS Finland ottaa näin omalta osaltaan vastuun ympäristöstä ja sen hyvinvoinnista. Tällä hetkellä meillä on kaksi tavoitetta; näytemäärien pienentäminen sekä hävitykseen joutuvien tyhjien näytepullojen määrän vähentäminen.

Saavuttaaksemme tavoitteemme täytyy näytepullojen käyttömäärät minimoida. Viikoittain vastaanotamme paljon käyttämättömiä näytepulloja, joita emme voi laadun varmistamiseksi käyttää uudelleen, vaan ne on pakko hävittää. Haluaisimme siis rohkaista asiakkaitamme säilyttämään avaamattomat näytepullot myöhäisempää käyttöä varten aina kun se on mahdollista. Pullot voi tuoda myös toimistollemme ja luvallanne käytämme avaamattomat pullot uudestaan teidän seuraavassa pullotilauksessanne.

ALS on vähentänyt monien analyysipakettien vaatimia vähimmäisnäytemääriä. Pienempi näytemäärä pienentää näytteiden kuljetuksesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä, parantaa homogenisointimahdollisuuksia ja mahdollistaa näytteen isomman osuuden analysoinnin. Lisäksi kevyemmät nostot mahdollistavat paremman työskentely-ympäristön henkilökunnallemme ja näytteiden keräilijöille. Analyysikohtaiset näytemäärät voitte tarkistaa kotisivuiltamme tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

ALS yrittää herkeämättä parantaa asiakaskokemuksiaan. Jos teillä on meille kysymyksiä tai ehdotuksia meidän toimintamme kehittämiseksi, ottakaa vain rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa teitä mielellään.