Viimeisimmät uutiset

ALS Finland Oy:n toimet koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

16.3.2020

Hyvä asiakkaamme,

COVID-19 -koronaviruksen leviäminen aiheuttaa poikkeustoimenpiteitä myös meillä ALS Finlandilla. Tarkkailemme jatkuvasti Suomen viranomaisten ohjeistuksia koronavirustilanteeseen liittyen ja olemme omalta osaltamme ryhtyneet toimiin sekä henkilökuntamme että asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi. Pyrimme näillä toimilla ehkäisemään koronavirustartuntojen leviämistä sekä pitämään toimintamme mahdollisimman normaalina poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta.

Me ALS Finlandilla olemme ottaneet käyttöön THL:n asettamat suositukset hyvästä käsihygieniasta ja toivomme, että myös asiakkaamme noudattavat ohjeistusta ALS Finlandille näytteitä tuodessaan. Mikäli siis tuot näytteitä ALSille, noudatathan käsihygieniaohjeistusta ja peset kätesi saippualla sisääntulokäytävän wc-tilassa. Lisäksi wc:stä ja vastaanottohuoneesta löytyy myös käsidesiä, jota voi käyttää tarpeen mukaan.

Voit myös jättää näytteet oven ulkopuolelle, josta henkilökuntamme voi käydä ne hakemassa. Ilmoitathan tästä etukäteen tai soita ovikelloa ja haemme näytteet sisälle.

Mikäli olet tilannut näyteastioita, voimme toimittaa ne teille kuriiripalvelulla tai vaihtoehtoisesti jättää toimistomme oven ulkopuolelle, josta voitte ne käydä noutamassa. Tulemme olemaan teihin yhteydessä käytännön järjestelyihin liittyen, mikäli kanssanne on sovittu näyteastianoudosta.

THL:n ohjeistusta noudattaen, varotoimenpiteenä koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi, olemme sitoutuneet jäämään kotiin flunssa- tai muiden hengitystieoireiden ilmaannuttua. Pyydämme ystävällisesti, että noudatatte osaltanne tätä ohjeistusta. Näytteiden tuominen tai vierailu ALSin toimistolla sairaana ei ole sallittua.

Näytteitä voi edelleen lähettää suoraan laboratorioon normaaliin tapaan. Lisäksi Matkahuollolla ja Postilla voi myös toimittaa näytteitä suoraan toimistollemme Helsinkiin.

Yllä olevat varautumistoimenpiteet ovat väliaikaisia ja noudatamme toimenpiteitä toistaiseksi. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla, mikäli toimintaamme tulee muutoksia.

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, joita tämä teissä herättää. Voitte soittaa joko numeroon +358 10 470 1200 (asiakaspalvelu) tai +358 10 470 1202 (näytteiden vastaanotto) tai lähettää sähköpostia osoitteisiin asiakaspalvelu.hki@alsglobal.com ja vastaanotto.hki@alsglobal.com.

Yhteistyöterveisin,

ALS Finland Oy