Viimeisimmät uutiset

Uudet yleiset sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot

18.10.2017

Olemme ottaneet käyttöön kolme uutta sähköpostiosoitetta näytteiden vastaanotolle, asiakaspalvelulle ja myynnille, jotta meille lähetetyt viestit tavoittaisivat oikeat henkilöt mahdollisimman nopeasti. Lisäksi näytteiden vastaanotolle on nykyään oma puhelinnumero, johon voi ottaa yhteyttä näytetoimituksiin, analyysi- ja näyteastiatilauksiin liittyen.

Uudistuksen tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa ja nopeampaa palvelua. Kaikki vanhaan asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit ohjautuvat myös automaattisesti uuteen osoitteeseemme.

Alta löydätte uudet yleiset sähköpostiosoitteemme ja puhelinnumeromme sekä muuta hyödyllistä yleistietoa.

Näytteiden vastaanotto, analyysitilaukset ja näyteastiatilaukset

  • Sähköposti: vastaanotto.hki@alsglobal.com
  • Puhelin: 010 470 1202
  • Näytteiden vastaanotto ma-pe 8:00-15:30. Henkilökuntaa on usein paikalla myös muina aikoina, ota tarvittaessa yhteyttä etukäteen. Erikoispikoista (1 vuorokauden analyysi) on ilmoitettava näytteiden vastaanottoon klo 15:00 mennessä.
  • Analyysitilaukset voi tehdä Online-palvelussamme. Tarvittaessa myös vapaamuotoisen analyysitilauksen voi lähettää vastaanoton sähköpostiosoitteeseen vastaanotto.hki@alsglobal.com.
  • Näyteastiatilaukset voi tehdä helposti kotisivujemme kautta tai lähettää sähköpostia vastaanottoon  vastaanotto.hki@alsglobal.com. Näyteastioiden normaali toimitusaika on 7-10 arkipäivää, nopeammista toimituksista veloitamme kotisivujemme hinnaston mukaisesti. Näyteastioiden itsepalvelunouto toimistoltamme on aina ilmaista toimiston aukioloaikojen puitteissa.
  • Jos näyteastiat halutaan merkittävän valmiiksi asiakkaan näytetunnuksilla, tulee analyysitilaus tehdä etukäteen Online-palvelussa. Lisätietoa palvelusta saa vastaanotostamme.

Analyysitulokset ja muut asiakaspalvelun kysymykset

Tarjouspyynnöt ja muut myynnin kysymykset