Viimeisimmät uutiset

Tee analyysitilaukset ALS Online-palvelun avulla ja voita XXL:n lahjakortti!

1.9.2017

Syksyn sesonki on parhaillaan käynnistymässä ja viimeistään nyt onkin hyvä aika kokeilla ALS:n sähköistä analyysitilausta ja voittaa samalla itselleen XXL:n lahjakortti!

Netissä tehtävä Online-tilaus on nopea ja helppo tapa tehdä analyysitilaukset ja se korvaa täysin perinteisen paperisin näytelähetteen. Analyysihakutoiminnolla saat nopeasti valittua oikeat analyysit laajasta analyysivalikoimastamme ja kopiointi-toiminnolla kopioit samat tiedot kerralla useammalle näytteelle. Kun teet analyysitilauksen Online-palvelussa, ALS:n asiakaspalvelu saa automaattisesti tiedon saapuvista näytteistä eikä erillistä ilmoitusta tarvitse enää lähettää. Voit myös luoda ja tallentaa tilauksien luonnoksia tai tilauspohjia valmiiksi myöhempää käyttöä varten, jolloin ne ovat helposti ja nopeasti lähetettävissä milloin ja missä vain.

Näytteenottoa voidaan puolestaan helpottaa Online-etiketeillä, joiden yksilöllisen viivakoodin ja sarjanumeron  avulla näytteet voidaan tunnistaa ALS:llä eikä näytenimiä tai muita näytetietoja tarvitse enää merkitä näytteisiin.

Kokeile Online-tilausta kirjautumalla henkilökohtaisella käyttäjätunnuksellasikotisivuiltamme. Jos et ole luonut vielä asiakastiliä, voit tehdä sen tästä.

Palkitsemme ahkerimmat Online-tilaajat myös syyskuussa ja kolme eniten Online-tilauksia syyskuussa tehnyttä asiakasta saavat XXL:n lahjakortin!